Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zo voelt de finish van een dubbele marathon en ultra-triatlon aan…
Een emotionele Nico De Neef bij zijn vrouw na de finish (foto: TUC)
Foto van de Week

Zo voelt de finish van een dubbele marathon en ultra-triatlon aan…

Hoe voelt het om op derde dag van je ultratriatlon aan de finish te komen van de dubbele marathon? Je kan het Nico De Neef vragen na zijn The Ultraman Challenge in Israël. Of je kan het ook gewoon zien in dit beeld vlak na zijn aankomst in Eilat. De emoties, de pijn, het afzien en het ongelofelijk geluksgevoel in de armen van je grootste fan… Het is soms een lastige job om tussen alle triatlonfoto’s onze Foto Van De Week uit te kiezen, maar over deze was er geen twijfel…

En als extraatje nog de finishfoto van het moment waarop Nico over de streep kwam na een triatlon van 29u27’06 met 10 km zwemmen, 430 km fietsen en 84 km lopen. En we gaan mee met de honderden reacties op social media op ons artikel: Nico, je bent een held

Nico De Neef aan de finish van The Ultraman Challenge in Israel (foto: TUC)