Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgische atleten geen last van libido
Extra

Belgische atleten geen last van libido

Het zou zomaar een clickbait van een obscure website kunnen zijn, maar het gaat hier weldegelijk over de resultaten van onze Instagram-poll van voorbije week. Vorige week hebben we bericht over een onderzoek aan de Universiteit van North Carolina waaruit bleek dat een zware trainingsweek negatieve effecten zou hebben op het libido van mannelijke atleten. Gezien de toekomst van onze sport verzekerd dient te worden hebben onze Nederlandse collegae en wij polls gelanceerd om te zien of onze volgers het been kunnen stijf houden.

3athlon.nl heeft de tekstuele opties geboden, wij houden het op zwart/wit. De conclusie is wel gelijkaardig. Zowel onze Noorderburen als wij, Belgen, claimen hier weinig last van te hebben.

We zien vooral reacties de neigen naar het ‘juist meer’ of ‘integendeel’ genre, terwijl slechts een kwart toegeeft dat na zware trainingen enkel de benen nog stijf worden.

Nu zouden we de vraag naar een filosofische kwestie kunnen trekken over de eerlijkheid van onze volgers als het over hun seksleven gaat. Maar wij geloven jullie op jullie woord!

Ook niet onbelangrijk: de response-rate op deze poll was amper een kwart van het gebruikelijke. Is zwijgen dan toch toestemmen?