Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bart Aernouts en zijn Ceepo tegen de ‘Sononder’
Bart Aernouts op zijn Ceepo tegen de 'Sononder' in Zuid-Adrika (foto: Luc Van Lierde)
Foto van de Week

Bart Aernouts en zijn Ceepo tegen de ‘Sononder’

Een mooi woord is het: ‘Sononder’, het Afrikaans woord voor zonsondergang… Zet daarnaast Bart Aernouts op zijn gloednieuwe Ceepo Shadow en je krijgt een mooi samenspel van licht en schaduw. Coach Luc Van Lierde legde dit mooie moment vast tijdens de eerste parcoursverkenning voor de Ironman van Zuid-Afrika volgende week. Je kon eerder deze week op 3athlon.be al kennismaken met de nieuwe Ceepo van Bart, maar dit plaatje van coach Luc verdient toch een vermelding in onze Foto Van De Week rubriek. Volgende week mag dat een finishfoto van een jubelende Bart Aernouts in de Ironman Zuid-Afrika zijn, Luc 😉