Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Deze drie atleten mogen hun eigen persoonlijke windtunnel test boeken…
Extra

Deze drie atleten mogen hun eigen persoonlijke windtunnel test boeken…

De drie Circuit Events van Fit2Fly in Flanders Bike Valley zitten er op en mochten op heel wat bijval rekenen. Zoals we een tijd geleden op 3athlon.be aankondigden, maakten drie aanwezigen kans op een wel heel bijzondere beleving: een persoonlijke windtunneltest in Flanders Bike Valley. Ontdek hier wie de winnaars zijn.

Wielrenster, mountainbiker en triatleet

Fit2Fly is het programma van Flanders Bike Valley die alles wat aerodynamica op de fiets aangaat toegankelijk maakt voor elke sporter. Drie atleten mogen daar binnenkort helemaal van genieten. Zij krijgen een persoonlijk windtunnel basispakket ter waarde van 300 euro. De winnaars zijn wielrenster Kato Aerts uit Meerhout, mountainbiker Matthias Thijsen uit Paal en Ironman-triatleet Stijn Roelens uit Lembeke.

Vooral naar de windtunneltest van Stijn Roelens zijn we zeer benieuwd om te zien of de Ironman Hawaii finisher nog wat extra watt kan winnen op de tijdritfiets…