Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Digitaal leerplatform van Triatlon Vlaanderen met tientallen trainingen
Extra

Digitaal leerplatform van Triatlon Vlaanderen met tientallen trainingen

Triatlon Vlaanderen, de Vlaamse triatlon en duatlon federatie, breidt voor de triatleten en duatleten zijn digitaal leerplatform verder uit met tientallen trainingen. Triatlon Vlaanderen gaf eerder deze week al een aantal richtlijnen en tips in verband met training, met de duidelijke boodschap om te blijven sporten, maar dat wel individueel te doen. Op hun Triathlon Academy leerplatform vind je op dit moment bijna 30 lessen onder de noemer ‘Trainen in tijden van Corona’.

Je kan je gratis aanmelden op het digitale trainingsplatform. Zo krijg je toegang tot een groot aantal relevante trainings-sets, zoals drycord trainingen als alternatief voor de zwemtraining, verschillende core stability oefeningen en veel meer. Triatlon Vlaanderen vult de komende weken het platform regelmatig aan met nieuwe content. Heb je zelf nuttige tips? Deel ze met Triatlon Vlaanderen en dan vind je ze binnenkort terug op de Triathlon Academy

https://www.facebook.com/TriatlonVlaanderen/posts/2520024608248300