Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Een uurtje losrijden” met Seppe Odeyn op Zwift’s Flanders Monday Blues Ride
Seppe Odeyn op kop van de kopgroep in het lopen in Zofingen in 2019 (foto: Powerman Zofingen)
Extra

“Een uurtje losrijden” met Seppe Odeyn op Zwift’s Flanders Monday Blues Ride

Na Marten Van Riel en Valerie Barthelemy is het maandagavond aan Seppe Odeyen om de triatleten en duatleten op sleeptouw te nemen op Zwift. Seppe nodigt iedereen uit om hem te vergezellen op maandagavond vanaf 19u30 op de Zwift ‘Flanders Monday Blues Ride’. Het wordt een rit aan lage intensiteit of zoals Seppe het verwoordt: “Een uurtje losrijden…”

Zwiften met Seppe Odeyn

Seppe Odeyn nodigt alle tri- en duatleten uit om samen de "Flanders Monday Blues Ride" te zwiften om 19.30h. Deze rit is aan lage intensiteit dus ideaal om de paaseieren te verbranden.https://www.zwift.com/events/view/510019

Geplaatst door Triatlon Vlaanderen – 3Vl op Zaterdag 11 april 2020

De Flanders Monday Blues Ride is een wekelijks Zwift-event van de Belgian Zwift Riders, die eerder al Marten Van Riel en Valerie Barthelemy te gast hadden. Maandagavond om 19u30 (met de mogelijkheid om tot 25 minuten later aan te sluiten) wordt het een rit met achtvoudig Hel Van Kasterlee winnaar en ex-wereldkampioen duatlon Seppe Odeyn. Het wordt een rit van 1 uur, voornamelijk vlak en tegen een gemiddeld van 2 Watt per kg. Je vindt alle info op de site van Zwift.