Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ultra-triatleet Nico De Neef loopt 250 km om afscheid te nemen van Sandina
Foto van de Week

Ultra-triatleet Nico De Neef loopt 250 km om afscheid te nemen van Sandina

Ultra-triatleet Nico De Neef heeft een indrukwekkend eerbetoon gebracht aan zijn overleden partner Sandina, door 250 km te voet af te leggen van Kortrijk naar het Franse Mortemer waar het noodlottige vliegtuig-ongeval plaatsvond waarin Sandina Broodcooren op 16 juni helaas om het leven kwam. Maandag 6 juli vertrok hij voor een voettocht van 250 km. Zaterdag bereikte hij het Franse dorpje waar een kruis, omringd door bloemen, de plaats markeert waar de 33-jarige Sandina het leven verloor. Het is een hartverscheurend beeld, maar het is tegelijk ook een mooi eerbetoon, op een manier die zo bij Delneffio en zijn madam past… Respect, Nico!

We Made it girl!❤️250km 🦶🦵

Geplaatst door Nico de Neef op Zaterdag 11 juli 2020

Vijf dagen was Nico De Neef onderweg om dit eerbetoon aan Sandina te brengen, met niets meer dan een rugzak. De laatste 80 km werd hij vergezeld door de papa van Sandina. In Mortemer volgde een korte plechtigheid met onder andere de ouders van Sandina en de plaatselijke burgemeester. Die besliste dat er op de plaats van het ongeval een houten kruis als monument wordt opgericht om Sandina en vliegtuiginstructeur Johan Janda blijvend te herdenken.

In Frankrijk bracht Actu een uitgebreide reportage over de wandeltocht van Nico en het eerbetoon aan het monument voor Sandina.