Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgisch kampioen zet winning streak verder en wint nu ook Portugees kampioenschap triatlon
Nieuws

Belgisch kampioen zet winning streak verder en wint nu ook Portugees kampioenschap triatlon

Christophe De Keyser heeft een week na zijn Belgische titel op de sprint-triatlon in Viersel nu ook het Portugees kampioenschap triatlon gewonnen en daags nadien met zijn Portugese club Olimpico de Oeiras de titel gepakt in de Mixed Team Relay. Voor De Keyser was het zijn vierde wedstrijd en zijn vierde overwinning op rij, en al zijn derde zege in de Portugese competitie in het post-corona triatlonseizoen…

“Wat een weekend alweer,” reageerde CDK. “Zaterdag won ik het Portugees kampioenschap in Marvila. Op de fiets slaagde ik er in om samen met Ricardo Batista en Pedro Gaspar te ontsnappen en in het lopen pakte ik de zege. Natuurlijk kwam ik als Belg niet in aanmerking voor de Portugese titel, maar ik was alweer blij dat ik opnieuw kon racen en opnieuw kon winnen. En zondag kwam er dan ook nog de overwinning bij in het Mixed Team Relay kampioenschap met mijn cklub Olimpico de Oeiras,” aldus Christophe.

https://www.facebook.com/christophe.dekeyser.5/posts/10158450413309890

Christophe De Keyser won de kwarttriatlon (1500 meter zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen) in 1u49’56 met 45 seconden voorsprong op Ricardo Batista en 1’27 op Pedro Gaspar.

Uitslagen Portugees kampioenschap kwarttriatlon 2020