Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
In beeld: De fantastische Ironman van Chris Nikic, triatleet met Down-Syndrome zonder grenzen
Nieuws

In beeld: De fantastische Ironman van Chris Nikic, triatleet met Down-Syndrome zonder grenzen

Triatleet Chris Nikic is een held, dat mag wel duidelijk zijn na de honderden likes, deelacties en opmerkingen bij de verhalen die we bij 3athlon.be en bij onze collega’s van 3athlon.nl brachten over de allereerste triatleet met Down-Syndrome die een volledige Ironman finishte. Maar je krijgt pas helemaal kippenvel als je onderstaande beelden ziet met een uitgebreid verslag van de fenomenale uitdaging van Chris, tot aan de finish in zijn ‘1% better’ t-shirt. Dat was namelijk het motto van Chris: elke dag hard trainen om elke dag 1% beter te worden. Wat een held!