Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Win tickets voor de Endurance Sports Day en volg ons 3athloncafe volledig gratis
Extra

Win tickets voor de Endurance Sports Day en volg ons 3athloncafe volledig gratis

Woensdag 11 november vindt de Endurance Sports Day plaats, helaas niet in Kortrijk XPO zelf door de verstrengde corona-maatregelen, maar wel online op uw scherm. 3athlon.be is mediapartner van de Endurance Sports Day en als top of the bill is er ook ons 3athloncafe met Tine Deckers, Frederik Van Lierde, Sara Van de Vel en Marten Van Riel. Wij maken dan ook met plezier vier lezers gelukkig met een gratis digitaal toegangsticket voor de Endurance Sports Day.

De Endurance Sports Day is een congres gericht op triatleten, duatleten, ultra-lopers en andere duursporters, met een uitgebreid en goedgevuld programma. Peter Hespel bijt om 9u45 de spits af met een uitgebreid verhaal over de toepassing van ketonen in de sport.

3athlon.be sluit de dag af om 17u30 met het 3athloncafe waarin de afscheidnemende Tine Deckers en Frederik Van Lierde en hun troonopvolgers Sara Van de Vel en Marten Van Riel het 45 minuten lang zullen hebben over triatlon, de voorliefde en aandacht in ons land voor de lange afstand, de gender equality tussen mannen en vrouwen in de triatlonsport, hoe triatlon zich verhoudt tot de drie individuele sporten en hoe triatlon verder evolueert…

Om een digitaal toegangsticket te winnen, moet je voor dinsdag 10 november om 22u30 gewoon onderstaande vragen beantwoorden. Uit de inzendingen selecteert onze onafhankelijke jury vier winnaars die een unieke code krijgen om zich gratis aan te melden.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  1. Welke twee mensen gaan het hebben over "De verschillen en gelijkenissen tussen wielrennen en voetbal"?

  2. Met welke andere triatleet is er nog een interview op de Endurance Sports Day?

  3. Welke Ironman had Tine Deckers graag zes keer gewonnen?

  Ik sta 3athlon.be toe om mij extra informatie per email toe te sturen?

  JaNee