Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Dit zijn de 7 populairste winter-producten voor triatleten
Extra

Dit zijn de 7 populairste winter-producten voor triatleten

De winterperiode staat voor de deur, maar voorlopig mogen we niet klagen over de weersomstandigheden en we zien nog heel wat triatleten en duatleten die volop buiten blijven trainen. Speciaal voor hen vroegen we bij 3athlon.be partner Triathlon24.be wat op dit moment hun best verkochte winter-producten zijn. En blijf je toch liever binnen aan de conditie werken in deze periode, geen probleem, dan is dit overzicht ideaal om nog wat extra op je sinterklaas- of kerst-lijstje te zetten.

Shop in Brasschaat opnieuw open

De onderstaande producten zijn beschikbaar in de webshop van Triathlon24.be maar vanaf woensdag 2 december is ook de winkel op de Bredabaan in Brasschaat opnieuw open en kan je ze zelf eens passen en/of proberen:

1: Castelli Alpha RoS 2 fietsjack

Voor de die-hard triatleten en duatleten die in de winter buiten willen blijven fietsen, is de Castelli Alpha RoS 2 ideaal om zelfs in de slechtste weersomstandigheden droog en warm te blijven. Bij Castelli zijn ze al toe aan de derde generatie van deze fietsjas. Hij biedt bescherming tegen de regen, houdt je warm in de kou en staat bekend om zijn ademend vermogen. Het is niet de goedkoopste, maar kwaliteit heeft zijn prijs en bij Triathlon24.be krijg je momenteel nog 10 procent korting op de Alpha RoS 2. Hier vind je alles over de Castelli Alpha RoS 2.

2: BTTLNS Neopreen accessoires voordeelset

De zwembaden heropenen gelukkig op 1 december, maar we zagen de afgelopen tijd nog altijd redelijk wat triatleten die hun zwemtrainingen in open water afwerkten. Bovendien kondigde Triatlon Vlaanderen pas aan dat er werk wordt gemaakt van nog meer gereguleerde openwater zwemzones in Vlaanderen in 2021. En dan ben je met deze Neopreen voordeelset van BTTLNS alvast voorbereid om aan het nieuwe seizoen te beginnen. Een neopreen badmuts, handschoenen en voetstukken voorkomen de ergste kou. Eerder gingen wij al met een vergelijkbare set aan de slag en die review vind je hier. Bij Triathlon24.be krijg je momenteel nog 14% extra korting op de BTLLNS Neopreen Accessoires voordeelset.

3: ASSOS Mille GT Ultraz Winter tight fietsbroek 

Bij een warm fietsjack (zoals de Castelli Alpha RoS 2 hierboven), hoort natuurlijk ook een fijne broek die tegen wind, regen en kou beschermt. Wat dat betreft zit je helemaal goed met deze ASSOS broek, die speciaal is ontworpen voor de zwaarste, winterse omstandigheden. Momenteel krijg je bij aankoop van de ASSOS Mille GT Ultraz Winter ook een gratis flesje Active Wear Cleanser cadeau.

4: Craft Active extreme X Wind ondershirt 

In deze temperaturen buiten blijven trainen, denk dan ook zeker eens goed na over je onderkleding. Een beschermend ondershirt mag eigenlijk niet ontbreken en op dat gebied zit je met dit shirt van Craft helemaal goed: dankzij de ‘windbeschermende panelen’ heb je in ieder geval geen last van die snijdende kou en dankzij het materiaal heeft je lichaam veel minder moeite om op temperatuur te blijven tijdens je winterse ritjes. Bij Triathlon24.be krijg je momenteel 14% korting op de Craft Active extreme X Wind.

5: Hoka One One Clifton 7

Hoka One One moeten we aan de gemiddelde triatleet en duatleet niet meer voorstellen en het verbaast ons dan ook niet dat de Hoka One One Clifton 7 deel uitmaakt van de 7 populairste winterproducten van Triathlon24.be. Met de Clifton 7 komt Hoka One One nog meer tegemoet aan de eisen van de hedendaagse triatleet en duatleet. Met de hogere hiel-lip trek je de schoen enorm vlot aan. De Clifton 7 is een neutrale schoen die je zowel voor je trainingen als op je wedstrijden kan gebruiken. Op Triathlon24.be vind je meer info over de fraaie zwarte Hoka One One Clifton 7.

6: BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 

In Vlaanderen komen er steeds meer gereguleerde locaties bij waar officieel aan open water zwemmen gedaan kan worden. In 2021 worden dat er nog meer en dat is alleen maar goed nieuws voor de triatleten. Zo ben je verzekerd van je eigen veiligheid en die van de zwemmers rond je. In die nieuwe situatie is een zwemboei één van de verplichte accessoires bij een open water sessie. Met de BTTLNS Saferswimmer zwemboei heb je de ideale oplossing: je bent vanaf een afstand duidelijk waar te nemen en je hebt meteen ook een waterdichte zak om je spullen in op te bergen. In het geval van de BTLLNS Saferswimmer Poseidon is dat zelfs 28 liter. Ideaal voor onder de kerstboom als cadeautje voor het nieuwe triatlonseizoen, zeker met de huidige 11% korting bij Triathlon24.be.

7: Craft Schaatsbroek thermo collant 

Laat je niet misleiden door de naam, want ook de Craft Schaatsbroek is onder triatleten razend populair. Niet alleen in Nederland zijn er veel triatleten die graag schaatsen als alternatieve training, ook in België zien we meer en meer atleten die in de winter de schaatsen aanbinden als het genoeg gevroren heeft. Maar naast schaatsen, is deze warme, beschermende broek tevens te gebruiken tijdens het wielrennen en het lopen. Deze wind- en waterdichte, warme maar toch zweet-afvoerende broek vind je nu bij Triathlon24.be aan 14% korting.