Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Atriac Antwerpen maakt snel en vlak fiets-parcours BK ploegentriatlon op Linkeroever bekend
Nieuws

Atriac Antwerpen maakt snel en vlak fiets-parcours BK ploegentriatlon op Linkeroever bekend

Het Belgisch kampioenschap ploegentriatlon wordt in 2021 voor het eerst in Antwerpen gehouden. Het zwemonderdeel, de wissel en de finish liggen allemaal aan het Galgenweel, op Linkeroever. Dinsdag maakte Atriac Antwerpen, de organiserende club, het fietsparcours bekend en ook dat blijft volledig op Linkeroever, met eerst een lang recht stuk over de brede Beatrijslaan, langs de Schelde. De triatleten moeten het vlakke fietsparcours van net geen 7 km drie keer afleggen. Bekijk nu het parcours via Relive:

Het BK ploegentriatlon vindt op 9 mei plaats in Antwerpen. Alle informatie over de wedstrijd vind je op de website van Atriac.