Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Van “Wandelaar” tot “Instagrammer” – Fun met Emmanuel Lejeune’s opvallende loopstijlen
Een van de vele hilarische loopstijlen van Emmanuel Lejeune, ontdek ze allemaal in de video
Fun

Van “Wandelaar” tot “Instagrammer” – Fun met Emmanuel Lejeune’s opvallende loopstijlen

Triatleet Emmanuel Lejeune weet zich tijdens deze winterperiode goed bezig te houden, is het niet met een stage op Lanzarote en in januari nog in Portugal, dan is het door zijn looptrainingen thuis wat op te leuken. Geniet van zijn overzicht van verschillende loopstijlen in deze hilarische video van de wereldkampioen aquathlon van 2018. Van de “Wandelaar” over de “Body-builder” en de “Achteroverleuner” tot en met de “Instagrammer”… Het komt allebei voorbij. Alleen jammer dat hij de “Seppe Odeyn” vergeten is, al is dat een moeilijk te kopieren stijl. Welke stijl past overigens het beste bij jou? Bij ons is het tegenwoordig meer “Le Papy” oftewel “De Grootvader”… 😀