Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“De opbouw van het seizoen begint in november” – Emmanuel Lejeune toont stage-week op Lanzarote
Extra

“De opbouw van het seizoen begint in november” – Emmanuel Lejeune toont stage-week op Lanzarote

De Waalse triatleet Emmanuel Lejeune dook deze week nog op in ons 12X2020 jaaroverzicht met zijn knappe pro-debuut in de Kroatische Zadarhalf triatlon in oktober. Hij werd tweede achter David Plese en liet toen al verstaan dat hij zich verder op de lange afstand wil toeleggen. Dat betekende dat er voor de 3MD-triatleet een heel kort off-season volgde, want begin november trok hij al naar Lanzarote voor een stage van 10 dagen, onder begeleiding van coach Luc Van Lierde. De wereldkampioen aquathlon van 2018 neemt ons van dag tot dag mee en laat ons meekijken hoe zo’n stage nu precies verloopt in onderstaande video.