Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zo kijk je zaterdag live naar Arena Games triatlon in Londen – mét Marten Van Riel
Valerie Barthelemy al Zwiftend naast het zwembad in de Super League Triathlon Arena Games in Rotterdam (foto: Super League Triathlon)
Nieuws

Zo kijk je zaterdag live naar Arena Games triatlon in Londen – mét Marten Van Riel

Zaterdag 27 maart kan je de Belgische toptriatleet Marten Van Riel nog eens aan het werk zien in competitie, want dan neemt ‘Keep It Riel’ het op tegen onder andere Johnny Brownlee en Tim Don in de Arena Games in Londen, het indoor triatlon-format van Super League Triathlon. De triatleten moeten verdeeld over drie rondes in afwisselende volgorde 200 meter zwemmen, vier kilometer fietsen en 1000 meter lopen. Het zwemmen gebeurt in binnenbad en aan beide kanten van het zwembad staan de fietsen op de powertrainers en de loopbanden opgesteld. Hieronder zie je hoe je de wedstrijd live kan volgen en waar je maandag en dinsdag de highlights kan zien…

Marten in Arena Games en Container Cup

Marten Van Riel kijkt er alvast naar uit. Het is lang geleden dat de Belgian Hammer nog aan competitie kon doen. Nu doet hij dat op korte tijd twee keer. Zaterdag gaat hij aan de slag in de SLT Arena Games. Deze week raakte ook bekend dat Marten het als eerste en enige triatleet tot in de Container Cup geschopt heeft. Bij de eerste reeks van het populaire TV-programma, waarin atleten in meerdere disciplines in een container het beste (en grappigste) van zichzelf lieten zien, was er al veel vraag naar een deelname van Marten. Voor het tweede seizoen hapte de 28-jarige triatleet uit Loenhout meteen toe. De Container Cup komt vanaf april op het scherm. Het is nog niet duidelijk wanneer precies de aflevering met ‘Keep It Riel’ uitgezonden wordt.

Live te bekijken op Youtube, highlights op Eurosport

Zaterdag kan je Marten alvast live volgen. Via de website van Super League Triathlon worden de wedstrijden rechtstreeks uitgezonden. Het enige wat je van tevoren even moet doen, is jezelf registreren via deze link. Daarnaast zullen de races via het YouTube kanaal van Super League Triathlon worden uitgezonden. Op zaterdag 16 u. Belgische tijd zullen de dames de wedstrijd aftrappen, een uur later – om 17 u. – starten de mannen. De highlights van de wedstrijden worden op Eurosport uitgezonden op maandag 29 maart om 23 u. en dinsdag 30 maart om 11u30.