Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Volg Challenge Gran Canaria met 4 Belgische pro-triatleten zaterdag live op videostream
Pieter Heemeryck bij de check-in in Mogan (foto: Challenge Family)
Nieuws

Volg Challenge Gran Canaria met 4 Belgische pro-triatleten zaterdag live op videostream

De Challenge Gran Canaria in Mogan, een internationale halve triatlon, belooft dankzij een bijzonder sterk deelnemersveld een echte topwedstrijd te worden, met naast Hawaii-wereldkampioenen Jan Frodeno en Patrick Lange ook vier Belgische pro-triatleten die je zaterdagochtend live kan volgen. In tegenstelling tot een eerder bericht wordt Challenge Gran Canaria dan toch toch uitgezonden via een livestream die je kunt volgen via www.challenge-family.live. Eerder leek het erop dat de wedstrijd niet zou worden uitgezonden, maar daar komt nu dus verandering in.

Volgens Challenge Family is het sterke startveld te mooi om de race zonder livestream voorbij te laten gaan. Eerder werd de livestream niet als optie gezien omdat überhaupt alles op alles gezet moest worden om de wedstrijd ondanks alle corona-maatregelen doorgang te kunnen laten vinden – zo is er maar een beperkt aantal Age Groupers dat van start gaat, bijvoorbeeld –  maar in deze laatste dagen voor de start is het toch gelukt een livestream op te zetten.

Zonder Kienle, maar met Frodeno en Lange

Via bovenstaande link kun je de wedstrijd zaterdag vanaf 9:00 uur Belgische tijd live volgen. Zo kun je onder andere kijken hoe de Belgische pro-triatleten Pieter Heemeryck, Kenneth Vandendriessche, Sanne Swolfs en Edouard Versraete hett doen. Daarnaast staan wereldtoppers als Jan Frodeno, Patrick Lange, Pablo Dapena, Nicola Spirig en Lisa Norden aan de start. Eerder schreven we dat ook Sebastian Kienle van start zou gaan, maar die heeft afgezegd voor Challenge Gran Canaria.