Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Extra

Triatleten op autocircuit: Triatlon Vlaanderen organiseert maandelijkse fietstrainingen op circuit Zolder

De triatleten palmen vanaf nu maandelijks het autocircuit van Zolder in. Wie een licentie heeft bij Triatlon Vlaanderen (en zich op voorhand aanmeldt) kan voortaan elke laatste maandag van de maand mee komen trainen op het bekende circuit van Zolder. Het autocircuit staat al langer open voor fietsers en biedt een ideaal afgesloten fietsparcours. Bovendien heeft Zolder een mooie link met de triatlonsport. De eerste twee edities van de Marc Herremans Classic, wat later de 70.3 Ironman Antwerpen zou worden, werden op het circuit van Zolder gehouden.

Vanaf mei 2021 zijn elke laatste maandag van de maand tussen 18 en 21 u. gelicentieerde triatleten welkom op de 3VL Training Days. Je kan op eigen houtje meetrainen met de Triatlon Vlaanderen community, met grote kans om af en toe een paar Belgian Hammers tegen te komen. Maar je kan ook gebruik maken van de begeleide trainingen door de topsportcoaches van Triatlon Vlaanderen, zowel voor de kids als voor de volwassen triatleten. De trainingen zijn grais en excusief vor leden van Triatlon Vlaanderen, maar registratie vooraf is wel vereist.

Meer informatie vind je op de website van Triatlon Vlaanderen.