Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Win je eigen startticket voor het Long Course Weekend
De start van het zwemmen bij Long Course Weekend Wales (foto: LCW Wales)
Multisports

Win je eigen startticket voor het Long Course Weekend

De inschrijvingen voor het Long Course Weekend Belgium, op 24, 25 en 26 september in Nieuwpoort, lopen vlot binnen. Het is voor het eerst dat het internationale concept van drie triatlon-disciplines op drie dagen naar ons land komt. Wil jij deze eerste editie in Nieuwpoort, met zwemmen op vrijdag, fietsen op zaterdag en lopen op zondag, niet missen? Dan krijg je nu bij 3athlon.be de kans om een gratis startticket te winnen. We geven 2 startbewijzen weg, eentje voor de volledige afstand (3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42 km lopen) ter waarde van 230 euro en eentje voor de halve afstand (1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21 km lopen) ter waarde van 115 euro…

Het enige wat je moet doen is onderstaande vragen beantwoorden en vergeet zeker niet aan te duiden of je een startticket voor het Half of het Full Long Course Weekend wil. Onze onafhankelijke jury kiest uit de juiste inzendingen twee winnaars. De wedstrijd loopt tot en met zondag 20 juni 2021. Op maandag 21 juni maken we de winnaars bekend:

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  1. Alexandra Tondeur krijg je van ons cadeau, maar welke atleten zijn de andere 3 ambassadeurs van LCW BElgium?

  2. In welk land is Long Course Weekend ontstaan?

  3. Voor hoeveel kilometer is er al ingeschreven?

  Ik wil graag een startticket voor het Long Course Weekend:
  halve afstandvolledige afstand

  Ik sta 3athlon.be toe om mij extra informatie per email toe te sturen?
  JaNee

  Ik sta Long Course Weekend toe om mij extra informatie per email toe te sturen?
  JaNee

  Meer informatie vind je op de website van Long Course Weekend Belgium.