Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Patrick Lange: “Je moet Roth winnen op weg om een legende te worden” -video
Patrick Lange ging enorm hard op de fiets in Challenge Roth (foto: 3athlon.nl)
Nieuws

Patrick Lange: “Je moet Roth winnen op weg om een legende te worden” -video

De Duitse triatleet Patrick Lange vloog in een bloedvaart over het parcours van Challenge Roth, de oudste Europese volledige triatlon, afgelopen zondag. Hij won er niet alleen de wedstrijd, hij werd er dus ook Europees Kampioen én kwam al na 7u19’19 uur over de streep. Het fietsparcours was dan wel zo’n tien kilometer te kort, maar dat doet niks af aan de nog steeds geweldige prestatie van de Duitser. Onze collega’s van 3athlon.nl konden hem tijdens de race vanaf de motor volgen en daarvan zie je hier een korte impressie, gevolgd door een opmerkelijke uitspraak van de Europese kampioen: “Je moet Roth winnen op weg om een legende te worden”