Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hel van Kasterlee zondag live te volgen op 3athlon.be
Multisports

Hel van Kasterlee zondag live te volgen op 3athlon.be

Het wordt zondag 19 december een wel heel aparte editie van de Hel van Kasterlee, want in de sporthal, waar de atleten normaal na een heroïsche inspanningen door honderden fans over de rode loper naar het podium worden onthaald, is deze keer door de corona-maatregelen geen publiek toegelaten. 3athlon.be zorgt er zondag voor dat je de zwaarste winterduatlon ter wereld toch van dichtbij gaan volgen. Wij gaan vanaf 8 u. ’s ochtends de hele dag live met een vaste camera aan de passages, de wissels en de aankomst en met extra camera’s en een liveblog om je ook zo veel mogelijk actie te brengen.

Ons doel is om alle finishers in beeld te brengen en ze op die manier toch de aankomst en vooral alle eer te geven die ze verdienen. Check zondag dus 3athlon.be de hele dag voor de live video en de live blog-updates rechtstreeks vanuit de Hel van Kasterlee. De hele uitzending wordt ter plaatse ook uitgezonden op een groot scherm naast de sporthal. En het commentaar bij de live coverage is hetzelfde commentaar als ter plaatse door onze hoofdredacteur.

Zo kan je vanaf de eerste rij meemaken of Seppe Odeyn er in zal slagen om bij zijn tiende deelname in de Hel een negende keer op rij kan winnen. Of gaat Sebastien Carabin, twee weken geleden nog vijfde op het WK Xterra in Maui, zijn Waalse naamgenoot Seb Sottiaux achterna? En wat mogen we verwachten van outsiders en nieuwkomers zoals Bart Borghs (ook voor de tiende keer aan de start), Simon Stevens, Pieter Ooms, Gerry Druyts, Geert Lauryssen, Bert Jammaer en Loorin Bastiaens? En kunnen nieuwkomers Karen Steurs en Lotte De Vet het vuur aan de schenen leggen van ervaren hellevegen Joke Odeyn en Marlies Beckers (en niet titelverdedigster Natalie Franken die in tegenstelling tot wat we donderdag schreven niet aan de start komt dit jaar)? Volg het zondag mee op 3athlon.be.