Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De eerste race van 2022 in beeld – video van cross-duatlon Zeebrugge
Yennick Wolthuizen gaat snel op het strand met de MTB in de cross-duatlon van Zeebrugge (foto: 3athlon.be)
Multisports

De eerste race van 2022 in beeld – video van cross-duatlon Zeebrugge

De kop is er af! Zaterdag werd in Zeebrugge de eerste cross-duatlon van 2022 gehouden en dat leverde een knappe wedstrijd op. Dat is alleszins duidelijk te zien in de flitsende videobeelden van de derde van zes manches van de 3VL Cross-Duatlon Serieus 2021-2022. Geniet nog eens mee van de snelle race op het strand, met duatleten die tegen de wind vochten, en met Yennick Wolthuizen en Lotte Claes die de eerste overwinningen van 2022 binnenhaalden.

Steven Glorieux pakt dubbel

De dag na de cross-duatlon was er ook nog de MTB-beachrace. In een spannende eindspurt met 7 haalde meervoudig Belgisch kampioen Timothy Dupont het van Emiel Vermeulen, Tijl Pauwels en Jens Keukeleire. Steven Glorieux werd mooi 45ste en samen met zijn 7de plaats in de cross-duatlon op zaterdag kroonde hij zich tot “Den Besten van ’t Strangen” over de dubbel. “Met dank aan corona zodat Seppe Odeyn niet mee kon doen,” kon Steven er zelf mee lachen.

In de tussenstand van de Cross Duatlon ranking staan Sander Van Assche en Lisa Isebaert aan de leiding.

Verslag en uitslag Cross Duatlon Zeebrugge 2022

Uitslag Beachrace Zeebrugge 2022

Tussenstand Cross Duatlon Serieus 2021-2022