Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
SHOKZ OpenRun Pro, een nieuwe golf aan muziekmogelijkheden tijdens jouw workout!
Gear

SHOKZ OpenRun Pro, een nieuwe golf aan muziekmogelijkheden tijdens jouw workout!

Vandaag pakt SHOKZ (het voormalige AfterShokz) uit met een gloednieuw item binnen hun assortiment: de OpenRun Pro. Een geavanceerde koptelefoon met een verbeterde bas, een nog langere batterijduur en met dezelfde unieke technologie zoals zijn voorganger. Wij kregen net voor de jaarwissel de OpenRun Pro al in de bus en konden er dus al uitvoerig mee aan de slag.

Unieke technologie

Wat uniek en top is moet je gewoon behouden en dat deed SHOKZ ook met deze gloednieuwe OpenRun Pro. Het open-ear concept was voor ons al bekend dankzij de voorganger, de OpenMove. Veiligheid (je oorkanaal blijft vrij zodat je omgevingsgeluid blijft opvangen) was toen de grote troef om deze technologie aan te bevelen en deze bleef dus ook behouden. Maar nu ging SHOKZ verder en werkte verder aan het draagcomfort.

https://www.youtube.com/watch?v=TbI42klfmtg

Comfortabele Pasvorm

Terwijl de OpenMove nog een stijve plastiek structuur had voelt deze OpenRun Pro heel wat flexibeler aan. Het titanium frame controleert beter de opwaartse bewegingen die tijdens het lopen ontstaat , een grote verbetering. In de toekomst zou het misschien een optie kunnen zijn voor een ‘kleinere’ variant te voorzien voor de sportievelingen met een kleine hoofdomtrek. Bij een kleinere hoofdomtrek kan het namelijk gebeuren dat de ‘geluidskussens’ niet altijd op de ideale plaats komen te zitten als kon je wel voortdurend van je eigen playlist blijven genieten.

Ook aan de geluidskwaliteit werd de nodige aandacht gegeven. De OpenRun Pro is ontworpen met de 9e generatie bone conduction technologie (genaamd Shokz TurboPitch™ technologie) om een helder en duidelijk geluid in het middelhoge tot hoge frequentiebereik te bieden. Een redelijk technische uitleg maar wij kunnen alvast beamen dat het geluid gewoonweg top is en niet moet onderdoen voor in-ear koptelefoons, integendeel!

Tot 10 uur genieten in de regen

Met een IP55-classificatie die stof en vocht tegenhoudt, is de OpenRun Pro bestand tegen regenachtige runs, zweterige ritten of ruige omstandigheden, ideaal dus om die gure wintermaanden in je eentje te trotseren of bij een warme zomerdag het zweet de vrije loop te laten. Daarnaast kan je tot wel 10 uur genieten van je muzieklijsten. Wij kunnen alvast beamen dat na twee winterse ritten van drie uur de muziek nog altijd letterlijk in de oren klonk. Voor een richtprijs van €189,95 kan jij ook urenlang genieten van je favoriete hits tijdens die lange trainingtochten.