Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlete van Belgisch pro-team vervangt geblesseerde Lucy Charles in Pho3nix Sub8 project
Katrina Matthews wint de 70.3 Ironman Lanzarote (foto: BMC Pro Tri Team RR)
Nieuws

Triatlete van Belgisch pro-team vervangt geblesseerde Lucy Charles in Pho3nix Sub8 project

Nu de Britse triatlete Lucy Charles voor langere tijd uitgevallen is door een blessure en ze een groot deel van het seizoen moet missen, zoals het WK Ironman in St-George én het Pho3nix Sub8 project, moest de organisatie achter de wereldrecordpoging bij de vrouwen op zoek naar een vervangster. Die hebben ze gevonden met Katrina Matthews. De Britse triatlete, lid van het Belgisch-internationale BMC-2XU Pro Triatlon Team, is een rijzende ster op de lange afstand en zal tegen een hopelijk ook op tijd herstelde Nicola Spirig racen in optimale omstandigheden om onder de grens van acht uur te duiken op de volledige triatlon.

https://www.instagram.com/p/CcVDJl-pI05/

Kat Matthews staat momenteel 6de in de PTO World Ranking. De 31-jarige Britse triatlete is de laatste jaren aan een stevige opmars bezig. Ze won dit jaar al de zware 70.3 Ironman Lanzarote waar ze uitpakte met een sterk fiets én loopnummer. Vorig jaar werd ze 4de op het WK 70.3 Ironman en ze pakte de winst in de Ironman UK. Eerder schreef ze ook al de Ironman Florida en de 70.3 Ironman Talinn op haar naam.