Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ook bondscoach Nick Baelus verlaat Triatlon Vlaanderen, zoektocht naar nieuwe head coach
Belgian Hammers-coach Nick Baelus met Marten Van Riel in het trainingskamp in Mito in de aanloop naar de Spelen in Tokio (foto: Team Belgium RR)
Nieuws

Ook bondscoach Nick Baelus verlaat Triatlon Vlaanderen, zoektocht naar nieuwe head coach

Triatlon Vlaanderen, de Vlaamse triatlon- en duatlonfederatie, heeft laten weten dat bondscoach Nick Baelus besloten heeft om een nieuwe persoonlijke uitdaging aan te gaan en zijn functie als bondscoach neergelegd heeft. Zijn vertrek volgt op de eerdere ontslagname van technisch topsportdirecteur Reinout Van Schuylenbergh. Triatlon Vlaanderen gaat op zoek naar een nieuwe head coach, waarbij naast de begeleiding van de huidige sterke generatie Belgian Hammers ook het project richting opvolging voor de Hammers in Parijs en Los Angeles ongetwijfeld een belangrijke rol zal spelen.

“Nick en Reinout hebben binnen het topsportkader de afgelopen jaren zeer nauw en succesvol samengewerkt, we wensen hen hiervoor namens Triatlon Vlaanderen uitdrukkelijk te danken en wensen hen alle succes in de verdere toekomst en uitdagingen,” luidt het bij 3VL. “De zoektocht naar een nieuwe headcoach wordt opgestart met alle betrokken partijen en in maximaal overleg en connectie met de lopende procedure van selectie van een technisch directeur.”

Meer informatie vind je op de website van Triatlon Vlaanderen.