Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Volg het BK sprinttriatlon in Libramont op livestream
Simon De Cuyper pakte in 2021 in het BK sprinttriatlon zijn 10de titel (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Volg het BK sprinttriatlon in Libramont op livestream

Zondag 22 mei wordt in het Waalse Libramont het Belgisch kampioenschap sprinttriatlon gehouden en de organiserende Batifer St-Hubert triatlonclub voorziet zondag een livestream zodat je ook op afstand de titelstrijd kan volgen. Het was eerder een verrassing dat Belgium Triathlon het BK sprinttriatlon gunde aan Libramont, waar tot dit jaar alleen een echt recreatieve triatlon gehouden werd.

Je kan de livestream zondag volgen op het Youtube-kanaal van Batifer St-Hubert of via de website van het BK sprinttriatlon zelf. Volgt Simon De Cuyper zichzelf op en pakt hij zijn 11de titel in totaal? En slaagt Katrien Maes er in om zich opnieuw tot Belgisch kampioene te kronen? Volg het zondag op de livestream of lees er nadien alles over op 3athlon.be.