Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleet Pieter Heemeryck in Duitsland aangereden door auto tijdens fietstraining
Pieter Heemeryck tijdens de run op het WK Ironman in St-George eerder dit jaar (foto: Instagram Pieter Heemeryck/Deborah Castellanos RR)
Nieuws

Triatleet Pieter Heemeryck in Duitsland aangereden door auto tijdens fietstraining

De Belgische toptriatleet Pieter Heemeryck, die vorige week nog 9de werd in The Championship in Samorin, is zondag tijdens een fietstraining in Duitsland aangereden door een auto, maar gelukkig valt de schade mee. “De fiets is helemaal oké, ik ben zelf 98 procent oké en de Duitse politie is erg behulpzaam,” liet Pieter in een Instagram story weten, waarin hij ook zijn voormalig judo coach bedankt voor het goed ‘leren’ vallen.

De Instagram story waarop Pieter Heemeryck aangeeft 98% ok te zijn na de aanrijding met een auto (foto: 3athlon.be)
De Instagram story waarop Pieter Heemeryck aangeeft 98% ok te zijn na de aanrijding met een auto (foto: 3athlon.be)

De komende weken bereidt Pieter Heemeryck zich voor op twee grote wedstrijden: zijn thuiswedstrijd Challenge Geraardsbergen op zondag 12 juni en zijn hoofddoel van het seizoen: Ironman Frankfurt. In die wedstrijd hoopt de Domo-Scott triatleet zijn slot voor Kona binnen te slepen. De gevolgen van de aanrijding lijken mee te vallen, al trainde Pieter maandag lekker veilig op de powertrainer in de virtuele Zwift-wereld.

Pieter Heemeryck postte dan maar een zwift-training op Instagram Stories (foto: 3athlon.be)
Pieter Heemeryck postte dan maar een zwift-training op Instagram Stories (foto: 3athlon.be)