Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wat een spektakel! Aftermovie van Challenge Geraardsbergen triatlon
De swim exit van de Challenge Geraardsbergen
Nieuws

Wat een spektakel! Aftermovie van Challenge Geraardsbergen triatlon

De Skoda Challenge Geraardsbergen, de grootste internationale halve triatlon van ons land, leverde heel wat spektakel op, niet alleen vooraan bij de pro’s maar ook bij de age groupers. De aftermovie van de wedstrijd geeft een mooi beeld hoe spectaculair deze triatlon met zijn unieke parcours is. De zwemstart in De Gavers, de passages op De Muur, de iconische finish op de Markt van Geraardsbergen, het was één groot spektakel. Dat kan je herbeleven met de aftermovie, maar om een nog beter gevoeld er bij te krijgen, moet je volgend jaar gewoon meedoen 🙂

Finish Line Insights met Pieter Heemeryck

Check ook het finish line interview met runner-up Pieter Heemeryck over hoe sterk Antony Costes was op de klimmetjes in het lopen en hoe het is om voor eigen supporters te strijden…