Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Volg Pieter Heemeryck en de andere favorieten – livestream van het WK Ironman in Nice
De wisselzone in het WK Ironman in Nice (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Volg Pieter Heemeryck en de andere favorieten – livestream van het WK Ironman in Nice

Wie pakt zondag de wereldtitel in een historisch wereldkampioenschap Ironman? Voor het eerst wordt het WK gehouden in Nice, voor het eerst buiten de Verenigde Staten. De mannen en de vrouwen racen vanaf dit jaar apart, de mannen in Nice, de vrouwen in oktober in Hawaii. Pieter Heemeryck is de enige Belgische vertegenwoordiger bij de pro-mannen. Hij is bezig aan een geweldig seizoen en zegt klaar te zijn voor dit WK. Volg Pieter en de andere favorieten hieronder in de livestream: