Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuwe kwart- en sprinttriatlon in Menen in augustus
Katrien Verstuyft won in 2022 voor de derde keer de Decospan triatlon Menen (foto: 3athlon.be/David Pintens)
Nieuws

Nieuwe kwart- en sprinttriatlon in Menen in augustus

Er komt dit jaar dan toch een triatlon in Menen, de stad van Ironman wereldkampioen Frederik Van Lierde. Onlangs berichtten we nog dat Frederik met zijn organisatieteam na het succesvolle EK halve triatlon van 2023 zou stoppen met de organisatie van de triatlon in Menen. Ondertussen heeft Lentriac, de Leie Endurance Triatlon club, de handschoen opgenomen en zo komt er alsnog een nieuwe triatlon in Menen, over de kwart- en de sprintafstand.

Op zondag 25 augustus gaat de nieuwe “Lentriac triatlon Menen powered by Decospan” door in het centrum van Menen, met finish op de markt in plaats van aan het Vauban-atletiekstadion. In de voormiddag komt er een goedgevuld programma voor de kids en de jeugd. In de namiddag wordt de sprint- en kwarttriatlon gehouden. Triatleten met licentie en triatleten uit Groot-Menen kunnen al inschrijven, vanaf 21 april gaan de inschrijvingen ook open voor atleten die met een daglicentie aan de start willen komen.

Je vindt alle informatie over de wedstrijd op de Facebookpagina van de Lentriac triatlon Menen.