Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hel van Kasterlee 2024 op 12 minuten tijd uitverkocht, meer dan 100 atleten op wachtlijst
Lotte De Vet wint de Hel van Kasterlee 2023 (foto: 3athlon.be)
Multisports

Hel van Kasterlee 2024 op 12 minuten tijd uitverkocht, meer dan 100 atleten op wachtlijst

Om middernacht woensdag 1 mei gingen zoals elk jaar de inschrijvingen voor de Hel van Kasterlee open en 12 minuten later was de 22ste editie van de zwaarste cross-duatlon ter wereld al volledig uitverkocht. De Hel van Kasterlee vindt in 2024 wat later plaats, op zondag 22 december, slechts drie dagen voor Kerstmis, maar dat schrikt de duatleten dus echt niet af. Ze schreven vannacht massaal in, via een nieuwe inschrijvingsmodule van SQM Time. Geen serverproblemen deze keer en na 12 minuten waren 400 startplaatsen verkocht. Woensdagochtend stonden al 130 duatleten op de wachtlijst!

De Hel van Kasterlee mag dan de zwaarste cross-duatlon ter wereld zijn, met 15 km lopen, 125 km mountainbiken en 30 km lopen, de wedstrijd blijft enorm populair. De organisatoren kiezen er al jarenlang voor om de inschrijvingen te openen op 1 mei om 00.00 u. De vorige jaren ging de massale interesse vaak gepaard met serverproblemen maar deze keer verliep de inschrijving vlot. Wie er niet in slaagde om zich in te schrijven, kan zich aanmelden voor de wachtlijst, al stonden daar woensdagochtend 1 mei al 130 duatleten op.

Bekijk hier de deelnemerslijst van de 22ste Hel van Kasterlee.