Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jonas Deichmann finishte eerste echte Challenge Roth triatlon, halfweg 120 dagen 120 volledige triatlons
Jonas Deichmann op Solarer Hill in de Challenge Roth (foto: Challenge Roth)
Nieuws

Jonas Deichmann finishte eerste echte Challenge Roth triatlon, halfweg 120 dagen 120 volledige triatlons

Naast de wereldrecords van Anne Haug en Magnus Ditlev betekende Challenge Roth ook een ijkpunt voor de Duitse avonturier Jonas Deichmann. Hij finishte zondag zijn allereerste officiële Challenge Roth triatlon, maar het was tegelijk ook zijn 60ste volledige triatlon op evenveel dagen. Deichmann, die eerder ook al een triatlon rond de wereld deed, is bezig aan een immense uitdaging: de Challenge 120. Hij wil 120 dagen lang 120 volledige triatlons doen, allemaal voor het goede doel. Zondag finishte hij eindelijk tussen een massa publiek in 11u45’03.

Waar de meeste triatleten minstens een paar dagen recuperatie nodig hebben na de Challenge Roth, is Jonas Deichmann ondertussen gewoon door aan het gaan met zijn Challenge 120 uitdaging. Drie dagen na de wedstrijd staat de teller alweer op 63. Tijdens de wedstrijd zondag deed Deichmann 1u15’16 over de 3,8 km zwemmen, 5u56’39 over de 180 km fietsen en 4u10’37 over de 42 km lopen.