Tijdens de opnames voor Gare Centrale werd er een lunch voorzien. Niet zomaar een broodje met beleg, maar een waar feestmaal van aperitief tot dessert. To set the mood… En wie anders dan onze foodie Ien Vitse was de ideale persoon om onze toppers al dit lekkers voor te schotelen! Komende week worden alle recepten die toen op tafel stonden één voor één aan jullie voorgeschoteld, geen excuses meer dus om het aankomende Paasweekend gezond door te komen!
Blijf vanaf morgen dus zeker op post en dan bestoken we je jullie deze paasvakantie met het ene na het andere gezonde en heerlijk topgerecht. Zo zal een gezond aperitief aan bod komen en zullen pompoen, spinazie en broccoli bewijzen dat ze de perfecte basis kunnen vormen voor een uitgebreid meergangen dinner. Ook voor de fans van zoetigheden onder ons zal het dessert niet geschrapt worden. Valerie, Claire, Marten en Jelle konden het alvast smaken en jullie vast en zeker ook!
Volg 3athlon.be
Jogclub Podcast
FVDW
Zorgt Taylor Knibb voor nieuwe triatlontrend of had ze koude handen in 70.3 Ironman Oceanside?
Video: Indoor Triatlon Lievin
- Parijs plaatst waterbassin in Seine, waterkwaliteit voor Olympische Spelen moet verbeteren
- Gustav Iden keert terug in wedstrijdverband, meteen versus Youri Keulen en Tristan Olij
- [Resultaten Poll] Wie is verantwoordelijk voor stayerfestijn?
- [Resultaten poll] Dit is de training waar jullie voorkeur naar uitgaat
- Veel nieuwe features voor Zwift, inclusief veel klimwerk