Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
The Ultraman Challenge Israel in beeld met held Nico De Neef – video
Nieuws

The Ultraman Challenge Israel in beeld met held Nico De Neef – video

Heb je het verhaal van Nico De Neef gelezen over zijn derde plaats in The Ultraman Challenge in Israel en ben je benieuwd hoe die wedstrijd er nu echt uitzag? Dan nemen we je graag mee terug naar begin maart in deze race video van The Ultraman Challenge, met in beeld de 10 km zwemmen, de 430 km fietsen en de 82 km lopen. Geniet van de indrukwekkende beelden van deze race die van het noorden naar het zuiden van Israel gaat.

Nico De Neef is overigens de populairse triatleet van het voorjaar. Het verslag van zijn heldentocht van het Meer van Galilea naar Eilat staat in de top-3 van best gelezen berichten op 3athlon.be van dit jaar. En naar aanleiding van onze berichtgeving namen ook een aantal kranten en andere media het nieuws over en stond de gsm van Nico niet meer stil. Volgend jaar wil hij een nog straffere stunt uithalen, maar daarover later meer…