Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De 19 van 2019 – 16: Feestje op de Muur in Challenge Geraardsbergen
Tine Deckers op De Muur in de Challenge Geraardsbergen 2019 (foto: 3athlon.be/Mario Vanacker)
De 19 van 2019

De 19 van 2019 – 16: Feestje op de Muur in Challenge Geraardsbergen

Tijd om ons jaaroverzicht van populairste triatlon artikels op 3athlon.be weer op te pikken, met op de 16de plaats in ‘De 19 van 2019’ de Challenge Geraardsbergen, waar de prestaties van Pieter Heemeryck en Sara Van de Vel onze lezers wisten te inspireren. Wij spraken met ‘Miss Geraardsbergen’ Tine Deckers, die vanaf de eerste editie fan en ambassadrice werd van de wedstrijd. “De ideale race om in 2020 afscheid te nemen…”

Tine Deckers: “Ik neem er afscheid in 2020”

We spraken met een ontspannen Tine Deckers vlak na haar thuiskomst van een welverdiende vakantie. “Ik ben net terug van een weekje skivakantie in het Marmotta Alpin hotel,” vertelt Tine. “Ik heb ervan genoten en alles gaat goed aan het begin van mijn laatste triatlonjaar. Ik doe in 2020 nog de Ironman van Lanzarote en op vraag van de Marmotta’s, die elk jaar met veel volk naar De Muur afzakken, en omdat het zo’n mooie wedstrijd is, neem ik definitief afscheid tijdens de Challenge Geraardsbergen,”

“Alle Belgische pro’s moeten hier meedoen”

Tine Deckers was er vanaf het eerste jaar bij in de Challenge Geraardsbergen en beleefde er topmomenten maar ook een zware val twee jaar geleden. Toch blijft ze enorm fan van de Challenge Geraardsbergen. “Het is een super goeie organisatie die ervoor openstaat om de wedstrijd elk jaar beter en beter te maken. En ik houd vooral van het uitdagend parcours met zowel klimmetjes als vlakke stukken. En er zijn de leuke neven wedstrijden zoals “3 Uur De Muur”. Ik vind het supertof dat er terug een internationale wedstrijd is in België. Ik hoop dat in de toekomst alle Belgische pro’s deze wedstrijd komen meedoen en promoten,” aldus Tine.

Al 700 inschrijvingen

Als je het afscheid van Tine Deckers haar rijkgevulde triatlon carriere mee wil komen vieren, zet dan 7 juni alvast in je agenda. En als je in dezelfde wedstrijd als Tine wil deelnemen, moet je ook snel zijn, want Challenge Geraardsbergen heeft ondertussen de kaap van 700 inschrijvingen bereikt.

Inschrijven en meer info op de site van Challenge Geraardsbergen.

Bekijk hier nog eens alle berichtgeving over de Challenge Geraardsbergen.

Eerdere afleveringen van De 19 van 2019

17: Belgische volledige triatlon schot in de roos
18: Belgische triatleet derde in The Ultraman Challenge in Israel
19: Lotto-Soudal wielerprof presteert sterk in Ironman Florida