Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Herbeleef de topprestaties van de Belgian Hammers in de triatlon van Yokohama – highlights video
Jelle Geens pakte de tweede plaats in Yokohama een paar weken geleden (foto: World Triathlon/Tommy Zaferes)
Nieuws

Herbeleef de topprestaties van de Belgian Hammers in de triatlon van Yokohama – highlights video

Om het weekend in schoonheid af te sluiten, presenteren we je nog graag de highlight videos van World Triathlon van de WTCS triatlon van Yokohama waarin Belgian Hammers Claire Michel, Valerie Barthelemy, Jelle Geens en Marten Van Riel een topprestatie neerzetten. Het zijn spectaculaire beelden van een spanende wedstrijd, zowel bij de vrouwen, met Claire Michel als negende, als bij de mannen, met die fantastische tweede plaats van Jelle Geens. De komende dagen krijg je overigens nog meer reacties op 3athlon.be van de Belgian Hammers, die vrijdag hopen de definitieve olympische kwalificatie op zak te steken in de Mixed Team Relay triatlon van Lissabon.

Aanval van Taylor Knibb en Maya Kingma wordt beloond

Wat een loopfinale tussen Jelle Geens en Kristian Blummenfelt