Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Meer dan 130 enthousiaste triatleten op circuit Zolder tijdens eerste training day
Het autocircuit van Zolder biedt de triatleten een uitdagend parcours (foto: Triatlon Vlaanderen/Linearecta)
Extra

Meer dan 130 enthousiaste triatleten op circuit Zolder tijdens eerste training day

Elke laatste maandag van de maand organiseert Triatlon Vlaanderen, de Vlaamse triatlon- en duatlon-federatie, een Training Day op het circuit van Zolder. Op de eerste fietstraining daagden maar liefst 134 enthousiaste deelnemers op. De kids kregen een aparte begeleiding en verder vormden zich op het circuit van Terlamen verschillende groepjes die aan hun eigen tempo de rondjes afwerkten op het soms toch wel uitdagende parcours. Voor heel wat triatleten was het de eerste keer op circuit. Ook bij de eerste openwater Training Day in Willebroek waren meer dan 100 triatleten present, wat bewijst dat de nieuwe initiatieven van 3VL gesmaakt worden…

https://www.instagram.com/p/CPkpsnIoZfx/

Het volledige foto-album vind je op de website van Triatlon Vlaanderen. Je vindt er ook meer informatie over de Training Days.