Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wetsuit testdagen in open water bij triatlonlocaties in Bastion en in de Mosten
Triatleten testen de BTTLNS wetsuit in open water (foto: Triathlon24.be RR)
Extra

Wetsuit testdagen in open water bij triatlonlocaties in Bastion en in de Mosten

Na succesvolle eerste wetsuit testdagen in Antwerpen en Leuven zet Triathlon24.be nu de volgende stap met de eerste wetsuit testdagen in open water. Op 1 mei kan je niet alleen een breed gamma aan wetsuits op jouw maat testen, je kan ook meteen het zwemparcours van het Belgisch kampioenschap kwarttriatlon verkennen. De eerste open water testdag gaat namelijk door in het Bastion in Kinrooi, waar TrisportMnK op 3 en 4 juli de Steengoed Maastriatlon en het BK kwarttriatlon organiseert. De tweede open water testdag is in de Mosten in Meer, ook al de zwemlocatie voor de Meetria triatlon. Die testdag is op 22 mei.

Een overzicht van alle wetsuit testdagen die Triathlon24.be organiseert, vind je hier. Je vindt hier zowel Nederlandse als Belgische locaties en bijbehorende data. “Het vinden van het juiste pak is ontzettend belangrijk voor atleten, omdat dit een groot verschil kan maken in zwemcomfort en dus ook in zwemtijden. Wat dat betreft is het zwemmen in buitenwater een groot voordeel; dat is natuurlijk waar je normaal ook je wetsuit gebruikt. Atleten kunnen onder andere wetsuits van Sailfish, BTTLNS, Aquaman, Zone3 en 2Xu testen,” aldus Triathlon24.be.

Banner bij 3athlon.be over Wetsuit testdagen bij Triathlon24.be

Dat testen bestaat logischerwijs dus niet alleen uit het passen van de pakken, maar je krijgt de mogelijkheid om er ook rustig in te zwemmen en zelf te voelen of een pak goed bij je past. Wil je jezelf aanmelden voor één van de testdagen? Dat kan via deze link.

a