Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Win 5 x 2 toegangstickets voor de Endurance Sports Day
Extra

Win 5 x 2 toegangstickets voor de Endurance Sports Day

Op 23 oktober vindt in Kortrijk XPO de jaarlijkse Endurance Sports Day plaats, een evenement gericht op duursporters, triatleten en duatleten. Onder andere de nummer 37 van het afgelopen WK Ironman in Hawaii, Kenneth Vandendriessche, komt langs om te vertellen over zijn trainingen, zijn knappe overwinning in de Ironman van Lanzarote. En hij zal het ongetwijfeld ook hebben over zijn eerste ervaring in Kailua-Kona. Met daarnaast ook nog onder andere het SUB-7 triatlon project in de kijker en Mathieu Bonne over zijn 8 Islands uitdaging heeft het programma heel wat te bieden. Hier ontdek je het volledige programma én meteen ook al wat antwoorden op de vragen die we hieronder stellen. Want we bieden je nu de kans om vijf keer twee toegangstickets te winnen voor de Endurance Sports Day 2022. Antwoord voor woensdag 19 oktober om 20 u. op de drie vragen hieronder. Onze onafhankelijke jury duidt op basis van de juiste antwoorden op de vragen vijf winnaars aan die woensdagavond bekendgemaakt worden.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  1. Kenneth Vandendriessche komt langs, maar door wie wordt hij vergezeld op het podium?

  2. Jacob Tipper was er bij tijdens de succesvolle SUB-7 triatlon van Joe Skipper en Kristian Blummenfelt. Wat was de recordtijd van Blummenfelt exact (in uur, minuten en seconden)?

  3. Matthieu Bonne zal het hebben over de 8 Islands, maar wat was die 8 Islands uitdaging precies?

  Ik sta 3athlon.be toe om mij extra informatie per email toe te sturen?

  JaNee

  Ik sta Endurance Sports Day toe om mij extra informatie per email toe te sturen?

  JaNee