Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Alles van pro’s voor liefhebbers – Optimize Tri Boutique
Extra

Alles van pro’s voor liefhebbers – Optimize Tri Boutique

Vorige maand boden we onze volgers een fikse korting (verlengt tot eind juni) aan naar aanleiding van de lancering van de webshop van Optimize Tri Boutique, maar de Boutique is meer dan een winkel. De winkel/webshop is slechts één van de drie pijlers van Optimize Triathlon, een andere pijler is het BMC-Vifit Pro Triathlon Team waar kleppers zoals een Emma Pallant en Patrik Nilsson deel van uitmaken. Het geheel wordt vervolledigd door een expertise centrum met consultaties, testing en coaching aangeboden door het team achter de pro-triatleten op maat van de liefhebber.

Twee jaar geleden verhuisde Optimize van Strombeek-Bever naar Kalmthout, enerzijds omdat het dagelijkse pendelen naar Brussel niet altijd ideaal is, anderzijds omdat het altijd het doel was om na verloop van tijd onafhankelijk te worden van Uplace. In juni gaat Optimize een volgende stap zetten, de locatie te Kalmthout, inclusief pop-up store, is ook uit z’n voegen aan het barsten dus verhuist de hele boetiek over drie weken naar een nieuwe locatie: een pand van 300m² in het industriepark van Kalmthout.

De invulling wordt hetzelfde als voorheen. Enerzijds kan iedereen in de boetiek terecht om materiaal aan te schaffen. “Ons doel met deze Tri Boutique is het doorgeven van onze kennis en ervaring aan recreatieve triatleten en hen de mogelijkheid te geven over hetzelfde materiaal te beschikken als onze pro’s”, verklaart Ben De Wolf. Het materiaal in de aanbieding is hetzelfde materiaal als wat het pro-team gebruik. Battle-proven als het ware. “We staan voor kwaliteit met betrekking tot alle materialen en merken die we verdelen in de Optimize Tri Boutique. Binnen elke categorie bieden we dan de verschillende prijspunten aan van instapmodel tot top of the range. Iedereen die bij ons over de vloer komt, moet het gevoel hebben dat de merken en materialen die we verdelen getest en goedgekeurd zijn door onze Pro’s. We willen met Optimize op die manier uitgroeien tot een echte triatlon bestemmingswinkel met een aanbod van beginner tot professional,” gaat Ben verder.

Anderzijds blijft de vernieuwde boetiek trainingsbegeleiding, consultaties, testing en (indoor) groepssessies aanbieden voor zowel triatleten als voor beoefenaars van één van de drie sporten. “We hebben een ruimte voorzien specifiek voor screening ter preventie van blessures,” verklaart Ben. “In diezelfde ruimte kunnen we gepersonaliseerde schema’s opstellen voor de onevenwichten in een bepaalde atleet weg te werken.”

Bij Optimize is iedereen welkom voor de consultaties. Het gaat hier over een 1-op-1 (tot 3-op-1) sessie met één van de experten van Optimize om op concrete vragen een antwoord te bieden. Hoe kan je nog bijkomende progressie maken na jaren van training? Hoe kan je je optimaal voorbereiden op de 10 Miles, rekening houdende met je beperkte trainingstijd? Hoe maak je een voedingsschema op voor je halve of volledige triatlon? Allemaal vragen die aan bod kunnen komen.

Ook CP-20 en lactaattesten (zowel voor de fiets als voor het lopen) kunnen afgenomen worden in de boetiek. Op basis van de resultaten van deze testen kan je achteraf zelf aan de slag gaan of één van de coaches van Optimize aanspreken om een op maat gemaakt programma te krijgen.

Naar aanleiding van de nakende verhuis houdt Optimize Tri Boutique een stockverkoop op 15 juni. Noteer deze datum alvast in jullie agenda om grote kortingen te scoren!