Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
TBT: De spannendste triatlon op de Spelen ooit bij de mannen – volledige video
Marten Van Riel op kop in Rio (foto: ITU/Delly Carr)
Throwback Thursday

TBT: De spannendste triatlon op de Spelen ooit bij de mannen – volledige video

Geen Olympische Spelen in Tokio dit jaar door de corona-crisis en dus brengen wij jou elke donderdag de volledige video van een olympische triatlon uit het verleden. In deze Throwback Thursday zijn we toe aan de meest recente triatlon op de Olympische Spelen in Rio met een Belgische triatleet in een hoofdrol. Wij beleefden destijds met heel Wuustwezel op groot scherm de bijzonder spannende finale mee. Geniet van de volledige video van de olympische triatlon van Rio 2016:

Een paar weken geleden brachten we in onze Throwback Thursday de vierde plaats van Kathleen Smet, nog altijd het beste Belgische resultaat in een triatlon op de Olympische Spelen. Marten Van Riel kwam ook heel dicht bij een medaille en het werd een zenuwslopend loopnummer, met een paar verrassende wendingen. Destijds waren we er live bij en dat resulteerde in een reeks mooie posts op 3athlon.be…